KOLACJA
pasztet z dzika z konfiturą cebulowo-śliwową i paluszkami torinesi
rolada z gęsi z borowikami, pieczone ziemniaki z rozmarynem,
pieczone jabłko z żurawiną i cebulą
krem brulle z whisky
BUFETY ZIMNE
rostbef w stylu angielskim
karczek duszony w sosie balsamicznym z jałowcem
pasztety decjusza z marynowanymi grzybami i żurawiną
terina z koziego sera z konfiturą figową
sery francuskie z winogronami, orzechami
koreczki śledziowe na trzy sposoby
tatar z łososia z królewskimi dodatkami na grzance
sałatka z karmelizowanym burakiem i kozim serem
sałatka z mango, owocem granatu i prażonym słonecznikiem
BUFETY SŁODKIE
mini pana cotta z karmelem i orzeszkami
brownie z wiśnią | tort bezowy
DANIA CIEPŁE
barszcz biały na gęsinie z jajkiem
stek z kalafiora z pieczonym batatem
NAPOJE
kawa, herbata, woda, soki
ALKOHOLE
prosecco | butelka wina lub wódki na parę
Zabawa taneczna do białego rana
przy największych przebojach ostatnich lat!